Habitacions

L’Hostal Portbou disposa d’habitacions per a una, dues o tres persones. Les habitacions són senzilles però acollidores, ordenades i netes, compten amb televisor i ventilador a l’estiu i calefactor a l’hivern i totes amb llum natural.

Habitació individual

L’hostal disposa d’una acollidora habitació individual que té una superfície de 8m2. L’habitació ofereix serveis com per exemple ventilador, WiFi gratuït, armari, tovalloles, penjadors de roba. En aquest tipus d’habitació el bany es compartit amb les demés habitacions de la planta.

Habitació doble amb bany privat

D’aquest tipus d’habitació es pot escollir entre les que tenen 1 llit de matrimonis i aquelles que tenen 2 llits individuals. L’habitació té una superfície de 10m2 i disposa dels següents serveis i instal·lacions: wi-fi gratuït, caixa forta, TV de pantalla plana, articles de tocador, ventilador, armari, tovalloles, penjadors, dutxa i banyera, entre d’altres.

Habitació doble amb bany compartit

Aquesta habitació confortable té una decoració d’estil mediterrani i una il·luminació suau. Disposa de Wi-Fi gratuïta, caixa forta, pica i bany compartit.

Hi ha WiFi gratuïta a totes les habitacions.

Superfície de l’habitació: 15 m²
Tipus de llit: 1 llit doble

Habitació doble econòmica amb bany compartit

Aquest tipus d’habitació té les mateixes característiques que l’habitació doble amb bany compartit, la diferència està en que el preu és més baix degut a que es troba a la planta superior de l’hostal (4t pis) i per al moment no disposem d’ascensor.

Habitació triple